ua en ru

У заступника Авакова при обшуку знайшли золоті злитки, - нардеп

У заступника Авакова при обшуку знайшли золоті злитки, - нардеп Заступник глави МВС України Сергій Чеботар

При обшуку в кабінеті заступника міністра внутрішніх справ України Сергія Чоботаря правоохоронні органи виявили золоті злитки і документи про начебто корупційну діяльність. Про це у своєму Facebook повідомив народний депутат фракції "Блок Петра Порошенко" Сергій Каплін.

"Під час обшуку в кабінеті заступника Авакова Сергія Чоботаря знайшли документи, які підтверджують корупційні схеми в МВС, всіх обласних управліннях, центральному апараті. Також в його кабінеті знайшли золоті злитки і коштовності",- розповів Каплін.

"Чому Чоботар, який перевершив за масштабами корупції всіх пшонок, захарченков і клименков, досі не в тюрмі?! Ми вимагаємо звіту про те, які слідчі дії відбувалися в кабінеті Чоботаря та перелік усього, що там знайшли", - підкреслив нардеп.

ВИМАГАЄМО ВІД ГПУ ТА СБУ ВІДПОВІДІ-ЧОМУ ЗАСТУПНИК АВАКОВА ЧЕБОТАР НЕ У В'ЯЗНИЦІ?!Під час обшуку у кабінеті зама Аваков...

Posted by Сергій Каплін on 3 Апрель 2015 г.

Нагадаємо, в грудні 2014 р. в кабінеті заступника глави МВС Сергія Чоботаря був виявлений "жучок" і апаратура для роботи прослуховуючих коштів.