ua en ru

Суд взяв під варту п'ятого учасника конфлікту на Драгобраті

Суд взяв під варту п'ятого учасника конфлікту на Драгобраті Фото: конфлікт на Драгобраті

Суд розглянув справи всіх п'яти бійців

Ужгородський міжрайонний суд сьогодні вночі, 13 січня 2016 року, обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою без можливості застави щодо бійця "Правого сектора" Сергія Тищенка з позивним "Нацик". Про це повідомляє місцеве видання Mukachevo.net, посилаючись на заяву прес-секретаря закарпатської поліції Галини Сернивка.

Після більш ніж 3-годинного наради суддя оголосила прогнозоване рішення для підсудного бійця Правого Сектора Сергія Тищенка.

"Як і у випадку з чотирма іншими побратимами, він проведе за ґратами 60 днів, до 8 березня ", - йдеться в повідомленні.

Наголошується, що разом з перервами суд тривав 32 години. З 17:00 понеділка, 11 січня 2016 року до 2 ночі середи, 13 січня 2016 року.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за поданням прокуратури Закарпатської області, Ужгородським міжрайонним судом чотирьом із п'яти учасників бійки на Драгобраті обрано запобіжний захід, згодом стало відомо, що суд обрав запобіжний захід і для третього фігуранта справи.

Як повідомлялося, адвокат учасника конфлікту на Драгобраті готує апеляцію.

"Готуємося до апеляцій. Я їду в Київ для збору доказів для апеляційних скарг. Залишаю наших Друзів на моїх колег Романа і Жору", - повідомив захисник підсудних.