ua en ru

Суд відмовився блокувати конкурс на керівника аеропорту "Бориспіль"

Суд відмовився блокувати конкурс на керівника аеропорту "Бориспіль" Фото: аеропорт "Бориспіль"

МЕРТ може 24 листопада вибрати нового главу "Борисполя"

Окружний адміністративний суд Києва відмовив у задоволенні клопотання про забезпечення адміністративного позову в. о. гендиректора аеропорту "Бориспіль" Євгена Дихне, що могло призвести до блокування кадрового конкурсу Мінінфраструктури. Про це йдеться в повідомленні прес-служби МІУ.

Повідомляється, що, таким чином, процедура конкурсу не зупинена, і комітет з призначень Мінекономрозвитку може провести своє засідання 24 листопада для обрання нового керівника аеропорту "Бориспіль".

Зазначимо, що чинний виконуючий обов'язки генерального директора ДП "МА "Бориспіль" Євген Дихне брав участь у кадровому конкурсі, але не пройшов у наступний етап. Він намагався оскаржити сам факт оголошення конкурсу нібито тому, що посада гендиректора не є вакантною, оскільки він виконує цю роботу.

Крім того, повідомляється, що МІУ оскаржить у судовому порядку позов Дихне, спрямований на блокування засідання комітету з призначень Мінекономрозвитку, яке заплановане на 24 листопада.

Нагадаємо, 11 вересня міністр інфраструктури Андрій Пивоварський підписав наказ про оголошення конкурсу на посаду генерального директора держпідприємства "Міжнародний аеропорт "Бориспіль". Це була друга спроба нинішньої команди міністерства знайти повноцінного керівника для цього підприємства. Перша спроба була заблокована зусиллями менеджера, який раніше працював в авіакомпанії Ігоря Коломойського.