ua en ru

"Волинь" деклассирована в Дніпропетровську, а "Динамо" розгромило "Металіст"

"Волинь" деклассирована в Дніпропетровську, а "Динамо" розгромило "Металіст"
В Україні відбулися матчі 15 туру футбольного чемпіонату. Поєдинки були зіграні 1 березня.

В Україні відбулися матчі 15 туру футбольного чемпіонату. Поєдинки були зіграні 1 березня.

У Києві "Динамо" грало з практично молодіжкою "Металіста", через бойкот основи харків'ян. Кияни явно переважали суперника в класі, чим і користувалися без особливого натиску. Тим не менш, у першому таймі глядачі голів не побачили, а в другій половині спочатку Беланда відмінно підключився до атаки і замкнув пас Ленса. А пізніше молодий Буяльський також увірвався в центр штрафної суперника, де взяв відмінний пас Ярмоленко, обіграв голкіпера і забив другий гол. А перед фінальним свистком Чумак в падінні відправив м'яч у ворота після пасу Ленса з флангу.

У Дніпропетровську проходив матч "Дніпра" з "Волинню". Вже зі старту гри дніпряни показали високу швидкість, з якою ніяк не могли протягом гри впоратися гравці "Волині". Рахунок у матчі відкрив Коноплянка, зробивши відмінний індивідуальний прохід через центр поля. В кінці першого тайму Ксьонзу вдалося замкнути подачу з кутового. На початку другої половини дебютант "Дніпра" видав відмінний пас в штрафну на Калініча, який спокійно переправив м'яч у ворота. Далі молодий Близниченко добив м'яч у ворота після удару Селезньова. А під кінець гри нарешті зміг забити Зозуля, який замкнув простріл з лівого флангу.

У грі донецького "Металурга" і "Карпат" відкрив рахунок Морозюк, коли практично з лінії воріт відправив м'яч у сітку після добивання. Схожий гол забили у другому таймі "Карпати", коли після подачі кутового воротар впорався з першим ударом львів'ян, а от добивання Палстуна виявилося результативним.

В Ужгороді "Говерла" приймала запорізький "Металург", який зміг здобути гостьову перемогу. Єдиний гол в матчі з пенальті забив Лисицький.

Говерла - Металург (Запоріжжя) 0:1
Гол:
Лисицький, 25 (пен)

Дніпро - Волинь 5:0
Голи:
Коноплянка, 17, Ксьонз, 45+3, Калініч, 51, Близниченко, 81, Зозуля, 90+4

Металург (Донецьк) - Карпати 1:1
Голи:
Морозюк, 2 - Пластун, 66
Вилучення: Пляцікас, 61

Динамо - Металіст 3:0
Голи:
Беланда, 53, Буяльський, 79, Чумак, 90+3