ua en ru

Медики, науковці та ветерани: кого звуть до Ради на послання Зеленського

Медики, науковці та ветерани: кого звуть до Ради на послання Зеленського Фото: президент України Володимир Зеленський під час засідання Верховної Ради України (Віталій Носач, РБК-Україна)
Автор: Ольга Белей

Президент України Володимир Зеленський виступить 1 грудня у парламенті із традиційним посланням до Верховної ради. На засідання пропонують запросити представників громадськості.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram- канал нардепа від "Слуги народа" Олександра Качури.

"Глава офісу президента Андрій Єрмак запропонував запросити представників громадськості на засідання ВР, де 1 грудня буде оголошено послання президента України до ВР про внутрішнє і зовнішнє становище України", - написав він.

Медики, науковці та ветерани: кого звуть до Ради на послання Зеленського

Медики, науковці та ветерани: кого звуть до Ради на послання ЗеленськогоМедики, науковці та ветерани: кого звуть до Ради на послання ЗеленськогоМедики, науковці та ветерани: кого звуть до Ради на послання ЗеленськогоПри цьому Качура зазначив, що вважає це хорошою ініціативою.

"Я вважаю, що на кожне суспільно важливе голосування в Раді потрібно запрошувати громадськість, а сам парламент повинен бути максимально відкритим", - резюмував він.