ua en ru

В АПУ сподіваються, що до кінця 2015 р. всі країни ратифікують УА України з ЄС

В Адміністрації Президента України сподіваються, що до кінця 2015 р. всі країни ратифікують угоду про асоціацію України з Європейським союзом.

В Адміністрації Президента України сподіваються, що до кінця 2015 р. всі країни ратифікують угоду про асоціацію України з Європейським союзом. Про це в ході брифінгу заявив заступник глави АПУ з питань міжнародних відносин Валерій Чалий, передає кореспондент РБК-Україна.

"Ті терміни, про які ми говорили раніше - кілька років до ратифікації України в ЄС, сьогодні при такому нашому активній взаємодії з партнерами в ЄС і роботі можуть бути реалістичними в досить близькій перспективі. Я думаю, до кінця наступного року цілком реально ввести в дію угоду про асоціацію між Україною та ЄС у повному обсязі, тобто отримати ратифікацію у всіх країн ЄС", - заявив Чалий.

Нагадаємо, угоду про асоціацію України і ЄС вже ратифікували Швеція, Угорщина, Болгарія, Латвія, Литва, Мальта, Румунія, Словаччина і Естонія. Також АПУ сподіваються, що Президент Польщі найближчим часом схвалить ратифікацію УА з Україною.