ua en ru

ПР: Робоча група істотно просунулася у напрацюванні законопроекту про лікування Тимошенко

Народний депутат від Партії регіонів Геннадій Васильєв переконаний, що очолювана ним робоча група, яка займається підготовкою законопроекту щодо лікування екс-прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко за кордоном, суттєво просунулася у напрацюванні даного законопроекту. Про це Васильєв заявив журналістам після оголошення перерви в роботі групи, передає кореспондент РБК-Україна.

"Я кожен раз приходив на робочу групу, думаючи, що ми будемо просуватися. Ви бачите, що успіх-то є. Ми по багатьом питанням істотно просунулися. Давайте порівняємо, з чого ми почали і де ми зараз знаходимося. Якщо в перший день не сприймався ані Кримінально-процесуальний кодекс, ні Кримінально-виконавче законодавство (тільки мова йшла по кримінальному кодексі), ми сьогодні значно просунулися. Ми знайшли порозуміння в цьому і пішли далі. Але ми хочемо знайти порозуміння і з багатьох інших вузлових питань", - сказав Васильєв.

Він також зазначив, що робоча група працює над правовими, а не політичними аспектами даного питання, "тому політику ми тут не обговорюємо".