ua en ru

Порошенко розраховує досягти до 2020 р. входження України в топ-20 за легкістю ведення бізнесу

Президент України Петро Порошенко розраховує досягти до 2020 р. входження України в двадцятку країн світу за легкістю ведення бізнесу.

Президент України Петро Порошенко розраховує досягти до 2020 р. входження України в двадцятку країн світу за легкістю ведення бізнесу. Про це йдеться в плані реформ "Стратегія-2020", який глава держави представив сьогодні на прес-конференції у Києві.

Основна мета стратегії звучить як "Європейські стандарти життя та гідне місце Україні у світі", задля досягнення якої Порошенко пропонує запровадити понад 60 програм та реформ.

Зокрема, серед них основними визначені оновлення влади та антикорупційна реформа; судова реформа; реформа правоохоронної системи; реформа системи національної безпеки та оборони; децентралізація та реформа державного управління; дерегуляція та розвиток підприємництва; реформа системи охорони здоров'я та податкова реформа, а також державні програми енергонезалежності та популяризації України у світі.

Порошенко розраховує досягти до 2020 р. входження України в топ-20 за легкістю ведення бізнесу

Фото - Twitter Порошенка

Нагадаємо, сьогодні в Києві відбулася прес-конференція Президента України Петра Порошенка, в ході якої він представив свій план реформ "Стратегія-2020".