ua en ru

Луценко планує до осені мати готовий план дій

Екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко планує до осені мати готовий план дій. Про це він повідомив в інтерв'ю виданню "Дзеркало тижня. Україна", передає прес-служба "Народної самооборони".

"Якщо - про плани роботи, то я сподіваюся найближчим часом зібрати коло однодумців, мислячих, проукраїнськи налаштованих людей, інтелектуалів і патріотів", - зазначив Луценко.

Водночас він планує вже до осені мати готовий план дій.

"Потім ми спробуємо заручитися підтримкою якомога більшої частини населення, переконуватимемо й агітуватимемо. Якщо це вдасться, то до річниці Майдану зможемо ініціювати повномасштабну масову акцію. Це не буде підготовка до повалення", - уточнив Луценко.

Водночас він зазначив, що майбутня акція на Майдані має стати демонстрацією сили, місцем збору тих, хто не тільки проти когось конкретного, а й за щось конкретне.

"Завдання-мінімум - щоб на цей час опозиція, по можливості, визначилася з єдиним кандидатом. Завдання-максимум - щоб погляди майбутнього кандидата збігалися з розробленою концепцією облаштованості держави. Щоб бажання людей і можливості лідерів збіглися. Щоб потенційний очільник держави не тільки пообіцяв, а й виконав задумане", - резюмував Юрій Луценко.

Читайте також: Луценко планує допомагати опозиції в організації "польової діяльності"