ua en ru

Луценко планує допомагати опозиції в організації "польової діяльності"

Екс-глава МВС Юрій Луценко планує надавати опозиції допомогу в організації польової діяльності. Про це він повідомив в інтерв'ю виданню "Дзеркало тижня. Україна", передає прес-служба "Народної самооборони".

"Готовий посприяти створенню ефективної програми дій, чіткої взаємодії структур на місцях. Це робота на перспективу, оскільки щиро розраховую, що до осені масова протестна кампанія повинна отримати новий імпульс. З деякими лідерами парламентських політичних сил я вже обговорював цю ідею, з деякими намір поговорити в самий найближчий час", - заявив Луценко.

При цьому він зазначив, що не схильний перебільшувати значення останніх акцій опозиції.

"Правильно, що мітинги йдуть. Хоча неправильно, що їх назвали повстанням, подібна інфляція слів страшніше інфляції грошової. Повстання не проводять по вихідних днях по заздалегідь оголошеному графіку... Відразу хочу обмовитися, що мова не йде про нагальну підготовку нової революції, негайної організації нового Майдану. Час вимагає нових підходів, нової якості опозиційної діяльності. В першу чергу, - створення плану побудови нової країни", - резюмував Луценко.

Читайте також: Тимошенко відмовилася йти на побачення з Луценком і Яценюком, - ДПтС.