ua en ru

В Одеській ОДА ліквідували 6 управлінь, скоротили штат департаментів

В Одеській ОДА ліквідували 6 управлінь, скоротили штат департаментів Фото: голова ОДА Міхеїл Саакашвілі

Скорочено штатну чисельність 4 департаментів

В Одеській обласній державній адміністрації (ОДА) скорочено штатну чисельність 4 департаментів та ліквідовано 6 управлінь, передає місцеве видання Таймер з посиланням на власні джерела в облдержадміністрації.

Як зазначається, зміни торкнулися наступні департаменти: економічного розвитку і торгівлі - штатна чисельність скорочена з 67 до 60 осіб; агропромислового розвитку - з 45 до 21; соціального захисту населення - з 71 до 66 осіб та зовнішньоекономічної діяльності та євроінтеграції з 27 до 26 осіб.

Також ліквідовано такі управління: містобудування та архітектури; у справах фізкультури і спорту; інформаційної політики, комунікацій з громадськістю; охорони об'єктів культурної спадщини; у справах сім'ї та молоді.

На даний момент відомо, що управління у справах сім'ї та молоді та службу у справах дітей об'єднають в один департамент; управління охорони об'єктів культурної спадщини приєднають до управління культури облдержадміністрації, а от від комунікацій з громадськістю залишиться один відділ.

Нагадаємо, в Одесі набір в патрульну поліцію продовжено до 7 серпня.