ua en ru

Загальна потреба у лісоматеріалах у зоні АТО складає 150 тис. кубометрів, - МінАП

Загальна потреба у лісоматеріалах у зоні АТО складає 150 тис. кубометрів, - МінАП Фото: лісоматеріали

Лісогосподарські підприємства вже поставили понад 34 тис. кубометрів лісу на загальну суму 21,4 млн грн

Загальна потреба у лісоматеріалах у зоні АТО складає 150 тис. кубометрів. Про це повідомляє прес-служба Міністерства аграрної політики та продовольства України.

"Фортифікаційні споруди на лінії розмежування в Луганській області будуються в плановому режимі, ліс відвантажується своєчасно та в повному обсязі. Станом на 8 червня 2015 р. відповідні ОДА замовили понад 66 тис. кубометрів лісоматеріалів", - йдеться у повідомленні.

За даними профільного міністерства на підприємствах Луганського обласного управління лісового та мисливського господарства замовлено 8 тис. куб. м лісоматеріалів, Донецького - 19,7 тис. куб. м. Загалом лісогосподарські підприємства країни вже поставили понад 34 тис. кубометрів лісу на загальну суму 21,4 млн грн.

Повідомляється, що лісові господарства України не лише забезпечують військових деревиною, але й беруть безпосередню участь у будівництві інженерних оборонних споруд - командних пунктів, укриттів для техніки та наших бійців. Наприклад, тільки зі Львівської області задіяні 80 лісників.

"Я щиро дякую працівникам галузі за мужність і відданість справі", - сказав міністр аграрної політики та продовольства України Олексій Павленко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що міністра аграрної політики Павленко викликали на допит в МВС.