ua en ru

Міноборони РФ оприлюднило фото нових зразків військової техніки

Міноборони РФ оприлюднило фото нових зразків військової техніки Фото: середній танк "Армата"

Опубліковано зображення танка "Армата"

Міністерство оборони Росії розмістило на своєму офіційному сайті та в соціальних мережах фотогалерею нових зразків військової техніки, яка бере участь у параді Перемоги на Красній площі 9 травня 2015 року, передає РБК.

В тому числі на сайті вперше представлені знімки без маскування танка, створеного на платформі "Армата". До цього Міноборони публікувала фотографії "Армат" з зачохленою верхньою частиною.

"На сайті військового відомства вперше можна побачити і скачати в хорошій якості фотографії середнього танка "Армата", бойової машини піхоти "Армата", самохідної артилерійської установки "Коаліція-СВ", рухомого протитанкового ракетного комплексу "Корнет-Д", бойової машини піхоти "Курганец-25" та бронетранспортера "Курганец-25", - говориться в повідомленні Міноборони.

У військовому параді на Червоній площі в Москві візьмуть участь понад 16,5 тис. військовослужбовців, задіяні 194 одиниці військової техніки, а також 143 вертольота і літака. Проходження механізованої колони відкриють історичні парадні розрахунки в складі танка Т-34 і самохідної артилерійської установки СУ-100.

Нагадаємо, сьогодні стало відомо, що генсек ООН буде брати участь у параді в Москві 9 травня.

Міноборони РФ оприлюднило фото нових зразків військової техніки

Фото: бронетранспортер "Бумеранг"

Міноборони РФ оприлюднило фото нових зразків військової техніки

Фото: бойова машина піхоти "Армата"