ua en ru

Луценко прокоментував конфлікт з Соболєвим

Луценко прокоментував конфлікт з Соболєвим Фото: Юрій Луценко

Глава фракції БПП порадив Соболєву вчити матчастину

Голова фракції "Блок Петра Порошенко" Юрій Луценко прокоментував конфлікт з народним депутатом від фракції "Самопоміч" Єгором Соболєвим. Свій коментар Луценко висловив сьогодні журналістам в кулуарах Верховної Ради, передає кореспондент РБК-Україна.

"Я не знаю, що пише у себе на сторінці народний депутат Соболєв. Я б йому рекомендував вчити законодавство. Я особисто знаю, що таке, коли хтось говорить, хто повинен сидіти у в'язниці. І ніхто: ні Янукович, ні Соболєв, ні Луценко не повинен заявляти на трибуні, хто повинен сидіти в тюрмі - це визначає тільки суд. Я це говорив йому в очі і готовий повторити кому завгодно: ніхто не має права в нормальній країні говорити, хто повинен сісти у в'язниці - це повинен зробити тільки прокурор і суд. А йому бажано вивчати матеріальну частину, щоб розуміти різницю між декриминализированными статтями, що таке підслідність і багато інших дефініцій, якими б повинен був давно оволодіти народний депутат", - заявив Луценко.

Раніше Єгор Соболєв написав на своїй сторінці в соціальній мережі, що Юрій Луценко звинуватив його в зв'язках з колишнім головою Адміністрації Президента Сергієм Льовочкіним.

"Лідер президентської фракції з матом кричав, що я людина Льовочкіна, що я громадянин Росії, як в часи Януковича хоче саджати ні за що, просто тому що мені так захотілося, і взагалі ми в "Самопомочи" все це почали, тому вирішили зробити мене новим Генпрокурором", - написав він.

На добраніч не виходить:(.Одна історія, у який всі наші лиха.Після того, як були зняті усі перепони для надання нами...

Posted by Єгор Соболєв on 2 Июнь 2015 г.

Нагадаємо, Верховна Рада України сьогодні, 3 червня 2015 р., розгляне питання про зняття депутатської недоторканності з Сергія Клюєва і Сергія Мельничука.