ua en ru

Компанія Roshen виходить на польський ринок

Компанія Roshen виходить на польський ринок Фото: Петро Порошенко

Roshen має намір увійти в п'ятірку виробників солодощів в Польщі за 5 років

Кондитерська компанія Roshen, яка належить Президентові України Петру Порошенку, вийшла на польський ринок, передає польське видання Puls Biznesu.

"Протягом 5 років ми хочемо стати одним з п'яти найбільших гравців на польському ринку. Дивимося уважно, як тут працюють Wawel Wedel, Colian і Mieszko", - повідомив глава відділу Roshen Europe в Польщі Андрій Мартинюк.

Видання повідомляє, що Roshen вже відкрив офіс у Варшаві і підшукує команду.

При цьому представник конкурента Roshen, польської компанії Wedel зазначив, що вихід на ринок виробів маловідомої споживачам компанії - дорогий і трудомісткий процес.

"Польща - це конкурентний ринок з сильними національними та міжнародними брендами. Багато що залежить не тільки від фінансових витрат, але також переліку продукції", - заявив директор з маркетингу та продажу каже Wedel Мацей Герман.

Нагадаємо, в ході передвиборної президентської кампанії Порошенко пообіцяв продати свій бізнес, однак цього досі не сталося. У червні на прес-конференції з нагоди річниці свого президентства Порошенко знову повторив, що продасть фабрику Roshen в Липецьку.