ua en ru

Ківа знову буде подавати свою кандидатуру на посаду керівника "Антонова

Ківа знову буде подавати свою кандидатуру на посаду керівника "Антонова Дмитро Ківа

Генеральний конструктор українського державного підприємства "Антонов" Дмитро Ківа заявив, що знову буде подавати свою кандидатуру на посаду керівника підприємства. Про це Ківа заявив сьогодні на прес-конференції, передає кореспондент РБК-Україна.

"Я буду подавати свою кандидатуру на посаду керівника підприємства", - сказав Ківа.

Він також зауважив, що сподівається, що на підприємстві все таки не розділяли посади директора та генерального конструктора. "Це може послабити підприємство", - сказав Ківа.

Зазначимо, що конкурсний відбір починається вже 16 квітня 2015 р.

Нагадаємо, Міністерство промислової політики в липні 2014 р. видало наказ про призначення в. о. президента ДП "Антонов" Сергія Меренкова. До цього посаду президента-генерального конструктора підприємства обіймав Дмитро Ківа.

1 серпня і 3 вересня 2014 р. колектив ДП "Антонов" не допустив Меренкова з супроводжуючими його "титушками" на територію підприємства.

3 і 4 вересня Окружний адміністративний суд міста Києва виніс визначення про забезпечення позову, яким підтвердив повноваження Ківи в якості керівника ДП "Антонов" (ухвали залишено без змін Київським апеляційним адміністративним судом, подальше оскарження не допускається).

Окружний адмінсуд м. Києва 26 листопада 2014 р. суд визнав незаконним звільнення глави ДП "Антонов" Ківи.

13 січня 2015 р. гендиректором ДП "Антонов" призначений Семенцов замість Короля.