ua en ru

Держфінмоніторинг почав готувати детективів по боротьбі з відмиванням грошей

Держфінмоніторинг почав готувати детективів по боротьбі з відмиванням грошей Фото: Розпочато підготовку детективів з боротьби з відмиванням грошей

Тренінги передбачені угодою про співпрацю служби і Національного антикорупційного бюро

Держфінмоніторинг почав підготовку детективів Національного антикорупційного бюро України до роботи у сфері протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансування тероризму та розповсюдження зброї масового знищення. Про це повідомляє прес-служба Держфінмоніторингу.

Навчання проходить на базі навчально-методичного центру, що входить в сферу управління державної служби фінансового моніторингу країни. За даними Держфінмоніторингу, в курс включені доповіді про досвід як українських, так і зарубіжних експертів з питань боротьби з відмиванням грошей і фінансування тероризму, з акцентом на антикорупційну складову.

Початок навчання, пише прес-служба, стало одним з перших практичних результатів угоди про співпрацю між Держфінмоніторингом та Національним антикорупційним бюро України.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про призначення Джана Раджамі Мохаммадовича главою фінансової розвідки в Антикорупційному бюро.