ua en ru

Глава Мінекології Шевченко попросив ГПУ перевірити звинувачення проти нього

Глава Мінекології Шевченко попросив ГПУ перевірити звинувачення проти нього Фото: Ігор Шевченко

Шевченко заявив, що готовий сприяти проведенню перевірки та надати всю необхідну інформацію

Міністр екології та природних ресурсів Ігор Шевченко попросив Генеральну прокуратуру України (ГПУ) перевірити звинувачення, які висунули лідер Радикальної партії Олег Ляшко і народний депутат від "Народного фронту" Андрій Помазанов. Про це Шевченко написав у своєму Facebook.

"Звернувся до Генерального Прокурора України з проханням терміново перевірити звинувачення, які прозвучали в мою адресу з трибуни Верховної Ради і в ЗМІ. Я не боюся ніяких перевірок, тому що я точно знаю, що не порушував законів і моя совість чиста", - написав Шевченко.

ВИКЛИКАЮ ВОГОНЬ НА СЕБЕ!!!Звернувся до Генерального Прокурора України з проханням терміново перевірити звинувачення, я...

Posted by Ігор Шевченко on 22 Июнь 2015 г.

Нагадаємо, лідер Радикальної партії Олег Ляшко заявив, що під час пожежі на нафтобазі під Києвом міністр екології був у відпустці в Ніцці і Монако. Шевченка в свою чергу заявив, що подасть на Ляшка в суд за такі звинувачення.

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк просить Верховну Раду України звільнити главу Міністерства екології та природних ресурсів України Ігоря Шевченка.