ua en ru

Експортно-імпортний банк Китаю до 15 травня надасть Україні кредит на реалізацію "Повітряного експреса"

Експортно-імпортний банк Китаю до 15 травня 2013 р. надасть Україні кредит на реалізацію "Повітряного експреса". Про це сьогодні, 26 квітня 2013 р., в Києві на зустрічі з прем'єр-міністром України Миколою Азаровим заявив генеральний директор Китайської національної корпорації машинної індустрії та генеральних підрядів Сунь Бай, повідомляє прес-служба глави уряду.

Водночас Азаров зазначив, що національний проект з будівництва швидкісної залізниці до аеропорту "Бориспіль" "Повітряний експрес" переходить в стадію практичної реалізації.

"Мені приємно відзначити, що, нарешті, наш проект з будівництва швидкісної залізниці до аеропорту "Бориспіль"вступає у стадію практичної реалізації. Я думаю, що всі технічні питання, пов'язані з його виконанням, будуть досить швидко вирішені. Зараз опрацьовується з нашими китайськими партнерами питання участі українських юридичних осіб", - повідомив прем'єр-міністр.

Читайте також: Реалізація нацпроекту "Повітряний експрес" заблокована через невідповідність технічного і комерційного контрактів, - Каськів