ua en ru

В БПП сподіваються погодити об'єднання з "УДАРом" на з'їзді 27 серпня

В БПП сподіваються погодити об'єднання з "УДАРом" на з'їзді 27 серпня Фото: Ігор Кононенко

Вже є рішення, що партії разом йдуть на місцеві вибори

В "Блоці Петра Порошенко" (БПП) сподіваються погодити всі питання щодо об'єднання на місцеві вибори з політичною силою "УДАР" під час з'їзду, який відбудеться 27 серпня. Про це в ефірі Громадського ТБ повідомив перший заступник голови фракції БПП у Верховній Раді Ігор Кононенко, передає прес-служба партії.

Він повідомив, що 27 серпня готується спільний з'їзд партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність" і "Українського демократичного альянсу за реформи Віталія Кличка". Кононенко висловив надію, що політичним силам вдасться домовитися на майбутньому з'їзді по більшості питань.

"На сьогоднішній день є рішення, що ми разом йдемо на місцеві вибори, разом формуємо списки по регіонах", - підкреслив народний депутат.

Кононенко також повідомив, що на посаду керівника виборчого штабу партії БПП у місті Києві призначений Володимир Прокопів.

"Я вам можу назвати прізвище людини, яка вже затверджено, яка буде очолювати київський штаб - це Володимир Прокопів ", - сказав він.

Кононенко додав, що Прокопів очолювати штаб, який займатиметься передвиборчою програмою кандидата від партії в мери Києва.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що "Народний фронт" також може об'єднатися з БПП і "УДАРом" на місцеві вибори.