ua en ru

В Україні на поточному тижні очікується суха погода з невеликими заморозками, - Кульбіда

В Україні на поточному тижні очікується суха погода із невеликими заморозками вночі на початку тижня та підвищенням температури до 25 градусів наприкінці тижня. Про це заявив директор Українського гідрометеорологічного центру Микола Кульбіда на брифінгу, передає кореспондент РБК-Україна.

"Протягом 22-27 квітня на території України буде переважати суха погода. Температура повітря ще 22-23 квітня залишиться відносно низькою - максимально складатиме 10-15 градусів тепла, лише на Закарпатті 17-22 градуси тепла. Вночі у більшості України спостерігатимуться заморозки на поверхні ґрунту крім Криму", - заявив Кульбіда.

За його словами, з 24 квітня розпочинається чергове зростання температури повітря, заморозки припиняться. Температура зросте до 20-25 градусів на всій території України.

З 28 квітня очікується проходження через територію України активного атмосферного фронту, який, як зазначив Кульбіда, зумовить помірні дощі у західних, північних та центральних областях України. Також із проходженням фронту в Україні буде короткотривале похолодання.

Читайте також: Погода на сьогодні: В Україні без опадів, температура до +21 градусів