ua en ru

Україна сьогодні передасть журналістів російського телеканалу "Зірка" військового аташе посольства РФ

Українська сторона сьогодні в 13:30 в будівлі Дніпропетровської обласної державної адміністрації (ОДА) передасть російських журналістів телеканалу "Зірка" військового аташе посольства Росії в Україні.

Українська сторона сьогодні в 13:30 в будівлі Дніпропетровської обласної державної адміністрації (ОДА) передасть російських журналістів телеканалу "Зірка" військового аташе посольства Росії в Україні. Про це РБК-Україна повідомили в прес-службі Дніпропетровської ОДА.

"Сьогодні в 13:30 в будівлі Дніпропетровської ОДА українська сторона передасть російських журналістів військового аташе посольства РФ в Україні", - сказали в прес-службі.

Журналісти каналу "Зірка" Євген Давидов і Микита Конашенков були затримані силовиками в Дніпропетровській області. Вони прямували в аеропорт Дніпропетровська для подальшого вильоту в Москву. Раніше члени знімальної групи телеканалу "Зірка" Андрій Сушенков і Антон Малишев 6 червня були затримані недалеко від Слов'янська за підозрою у зборі інформації про блокпості. В ніч на 9 червня вони були передані російським дипломатам.