ua en ru

У зоні АТО посилять заходи безпеки в районі Верхньоторецького, - штаб

У зоні АТО посилять заходи безпеки в районі Верхньоторецького, - штаб Фото: українські військові (facebook.com/ato news)

Штаб заявляє про підвищену небезпеку для мирних жителів у районі Верхньоторецького

В зоні проведення антитерористичної операції в Донецькій області посилять заходи безпеки в районі Верхньоторецького, де напередодні в результаті обстрілів загинули двоє військових. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО у Facebook.

"В районі населеного пункту Верхньоторецьке у зв'язку з серйозною небезпекою для цивільних осіб будуть посилені заходи безпеки", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що військові і поліція приймають оперативні заходи щодо перетину лінії дотику для забезпечення безпеки мирних жителів від можливих загроз, диверсій, недопущення провокацій та звинувачень у нібито недотримання українською стороною мінських домовленостей.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Донбасі за добу загинули 2 військових, ще 4 постраждали. Основні втрати українські сили понесли в районі Верхньоторецького Донецької області. Постраждалих та травмованих оперативно госпіталізували.