ua en ru

В зоні АТО за добу поранено двох військових, загиблих немає, - штаб

В зоні АТО за добу поранено двох військових, загиблих немає, - штаб Фото: сили АТО на Донбасі

Бойовики на Донбасі за добу 37 разів обстріляли позиції українських військових

За минулу добу, 15 травня 2017 року, в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі в ході бойових дій двоє українських військових отримали поранення. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО у Facebook.

"Ситуація в зоні проведення АТО впродовж минулої доби залишалася напруженою. Дещо знизивши свою бойову активність вчора вдень, російсько-терористичні війська знову почали більш інтенсивно вести обстріл позицій ЗС України ввечері. Всього за минулу добу противник 37 разів відкривав вогонь по позиціях українських захисників вздовж всієї лінії розмежування... двоє військовослужбовців ЗС України отримали поранення", - йдеться в повідомленні.

У штабі також зазначили, що на Приморському напрямку за добу зафіксовано 12 обстрілів, найчастіше бойовики обстрілювали опорні пункти сил АТО в районі Широкиного, а також Гранітного, Красногорівки і Новомихайлівки.

На Донецькому напрямку з мінометів і стрілецької зброї обстріляні позиції на околиці Авдіївки, в районі Пісків, Новгородського, Майорська та Зайцевого. На Луганському напрямку з артилерії і мінометів обстріляні опорні пункти сил АТО поблизу Новозванівки, Новоолександрівки і Троїцького.

Зведення прес-центру штабу АТО за минулу добу станом на 06.00 годину 16 травня 2017 року Ситуація у зоні проведення АТО...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 15 травня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Донбасі група російських військових підірвалася на власній міні.