ua en ru

На Донбасі група російських військових підірвалася на власній міні, - розвідка

На Донбасі група російських військових підірвалася на власній міні, - розвідка Фото: військові РФ на Донбасі

Внаслідок підриву важкі поранення отримав кадровий російський офіцер

На Донбасі група російських військових підірвалася на власній міні. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

"13 травня ц.р. під час ротації на передовій позиції 11 окремого мотострілецького полку 1 АК ЗС РФ в районі н.п. Спартак на міні російського виробництва МОН-50 підірвалася група військовослужбовців, з яких важкі поранення отримав кадровий російський офіцер", - йдеться у повідомленні.

Аби приховати реальні обставини події, російське командування доповіло про поранення військовослужбовців ЗС РФ у результаті мінометного обстрілу позиції силами АТО.

Як зазначається, у підрозділах військових РФ на Донбасі продовжуються випадки загибелі особового складу через порушення правил поводження зі зброєю і боєприпасами, а також внаслідок безконтрольного і хаотичного мінування передових позицій без складання схем мінних полів.

Обстановка на тимчасово окупованих територіях Донецької і Луганської областей станом на 14 травня У з’єднаннях і части...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 14 травня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що військові РФ на Донбасі підозрюють командування у зв'язках з місцевим криміналітетом.