ua en ru

В зоні АТО за добу поранені двоє українських військових, загиблих немає

В зоні АТО за добу поранені двоє українських військових, загиблих немає Фото: український військовий (facebook.com/ato news)

Бійці отримали поранення біля Маріїнки та Новотроїцького

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 13 листопада 2017 року, в результаті бойових дій двоє українських військовослужбовців отримали поранення, загиблих немає. Про це на брифінгу повідомив спікер Міністерства оборони України з питань АТО Андрій Лисенко.

"За минулу добу в результаті бойових дій загинули в лавах Збройних сил України немає, але під час обстрілу наших опорних пунктів біля Маріїнки та Новотроїцького двоє захисників України отримали поранення", - повідомив Лисенко.

Нагадаємо, в Донецькій області бойовики з мінометів обстріляли житлові квартали Мар'їнки.

"Під вогонь ворожих мінометів потрапили житлові квартали Мар'їнки. Як повідомляє мені голова Мар'їнської райдержадміністрації Володимир Мороз, обстріл тривав приблизно з 19:30 до 21:00 вечора", - заявив голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.

За його словами, з 8:00 в селищі працює оглядова група, описує наслідки обстрілу - поки зафіксували пошкодження одного приватного будинку - на вулиці Карпова, 36.