ua en ru

У Донецькій області бойовики з мінометів обстріляли житлові квартали Мар'їнки

У Донецькій області бойовики з мінометів обстріляли житлові квартали Мар'їнки Фото: Павло Жебрівський (facebook.com/zhebrivskyi)

Поступає інформація про наявність мін, які не розірвалися

В Донецькій області бойовики з мінометів обстріляли житлові квартали Мар'їнки. Про це заявив голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський у Facebook.

"Під вогонь ворожих мінометів потрапили житлові квартали Мар'їнки. Як повідомляє мені голова Мар'їнської райдержадміністрації Володимир Мороз, обстріл тривав приблизно з 19:30 до 21:00 вечора", - заявив Жебрівський.

За його словами, з 8:00 в селищі працює оглядова група, описує наслідки обстрілу - поки зафіксували пошкодження одного приватного будинку - на вулиці Карпова, 36.

Крім того, Жебрівський зазначив, що поступає інформація про наявність мін, які не розірвалися. Її перевіряють представники ДСНС - вони знаходяться на місці пригоди та оглядають територію.

"Уточнені дані по ушкоджень приватного житла та інших наслідків обстрілу будуть відомі після завершення роботи оглядової групи", - резюмував глава Донецької ОВЦА.

Під вогонь ворожих мінометів потрапили житлові квартали Мар'яна їнки. Як доповідає мені голова Мар'яна їнської райдержадміністра...

Опубліковано Павлом Жебрівським 13 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Приморському напрямку в Донецькій області бойовики обстріляли житлові квартали селища Водяне.