ua en ru

В зоні АТО за добу поранено одного українського військового, - штаб

В зоні АТО за добу поранено одного українського військового, - штаб Фото: АТО на Донбасі (facebook.com/ato news)

Бойовики 9 разів обстрілювали сили АТО

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за добу поранено одного українського військовослужбовця. Про це йдеться у повідомленні штабу АТО у Facebook.

"На Донецькому напрямку, о 10 годині, бойовики били з гранатометів та великокаліберних кулеметів по українських захисниках у районі Авдіївки. У свою чергу сили АТО відкрили вогонь у відповідь та примусили ворога до "тиші". Внаслідок цього обстрілу один наш військовий отримав поранення", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, загалом впродовж сьогоднішнього дня ситуація у зоні проведення АТО залишалась стабільною, бойовики 9 разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО.

Повідомляється, що найбільше обстрілів було зафіксовано в районі Красногорівки, де близько 5, 6 та 16 години бойовики обстрілювали сили АТО з мінометів калібру 120 та 82 міліметри та великокаліберних кулеметів.

Крім того, на Луганському напрямку зі стрілецької зброї бойовики обстріляли українські опорні пункти неподалік Новозванівки, Донця, Катеринівки.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18.00 26 липня 2017 року Упродовж сьогоднішнього дня ситуація у зоні проведення...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 26 липня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Донбасі бойовики здійснюють підриви в районі Докучаєвська.