ua en ru

На Донбасі бойовики здійснюють підриви в районі Докучаєвська, - штаб

На Донбасі бойовики здійснюють підриви в районі Докучаєвська, - штаб Фото: війна на Донбасі (mil.gov.ua)

Швидше за все, бойовики це здійснюють для інженерного облаштування своїх позицій

На Донбасі бойовики здійснюють підриви біля сірої зони в районі Докучаєвська (Донецька область). Про це повідомляє прес-центр штабу АТО Facebook.

"Сьогодні були зафіксовані випадки навмисних підривів в районі Докучаєвська, біля селища Петровське. Цей населений пункт знаходиться на окупованій території і межує з сірою зоною. Швидше за все, бойовики це роблять для інженерного облаштування своїх позицій", - йдеться в повідомленні.

Також зазначено, що на місці підривів була зафіксована робота представника одного з інформаційних агентств, які знаходяться на непідконтрольної Україні території.

"Не виключено, що "журналісти" можуть використовувати цей факт на користь окупантів, повідомляючи про те, що це наслідки обстрілу Збройних Сил України. При цьому, у разі випадкових жертв серед цивільного населення, бойовики можуть приписати це знову нашій стороні. Тим самим вони спробують дискредитувати українських захисників і показати, що ми порушуємо Мінські домовленості", - повідомляє штаб АТО.

ОПЕРАТИВНА ІНФОРМАЦІЯ Бойовики роблять підриви біля сірої зони в районі Докучаєвська Штаб АТО повідомляє, що сьогодні...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 26 липня 2017 р.

Нагадаємо, в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 25 липня 2017 року, в результаті бойових дій один український військовослужбовець отримав поранення, загиблих немає.