ua en ru

В зоні АТО за добу загинули 2 українських військових, 5 поранені

В зоні АТО за добу загинули 2 українських військових, 5 поранені Фото: Олександр Мотузяник

За добу загинули двоє українських військових

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 3 квітня, в результаті бойових дій загинули двоє українських військовослужбовців, ще 5 отримали поранення. Про це на брифінгу повідомив спікер Міністерства оборони України з питань АТО Олександр Мотузяник.

"За минулу добу в результаті бойових дій, на жаль, загинули двоє українських військовослужбовців, ще п'ятеро наших бійців отримали поранення. Крім того, вчора в головному військовому госпіталі помер військовослужбовець, який 2 березня в результаті обстрілу біля Авдіївки, отримав важкі поранення", - повідомив Мотузяник.

Нагадаємо, Канцлер Німеччини Ангела Меркель і президент Франції Франсуа Олланд підтвердили важливість подальшої імплементації мінських угоди.ї по Донбасу. Про це вони заявили в ході телефонних переговорів з президентом України Петром Порошенко.

В ході телефонних переговорів співрозмовники обговорили ситуацію на Донбасі, зокрема, агресію з боку Росії і продовження обстрілу з застосуванням важкого озброєння, незважаючи на оголошений режим припинення вогню з 1 квітня. Також сторони підкреслили необхідність консолідації режиму припинення вогню.