ua en ru

В зоні АТО за добу загинув один військовий, ще четверо постраждали, - штаб

В зоні АТО за добу загинув один військовий, ще четверо постраждали, - штаб Фото: українські військові (mil.gov.ua)

Сили АТО понесли втрати в результаті бойових дій на Донбасі

В зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі за 19 лютого 2018 року загинув один український військовий, ще четверо постраждали. Про це йдеться в повідомленні прес-центру штабу АТО в Facebook.

Повідомляється, що всього за минулу добу противник здійснив 12 прицільних обстрілів

"В результаті вогню агресора, на жаль, загинув один український воїн, один військовослужбовець отримав поранення, ще один захисник отримав бойову травму. Крім того, під час виконання бойового завдання в результаті підриву на невідомому вибуховому пристрої поранення отримали ще двоє українських військових", - йдеться в повідомленні.

У штабі додали, що за добу позиції військових піддалися обстрілам зі зброї забороненого мінськими угодами калібру. Зокрема, на Луганському напрямку з гранатометів різних типів і великокаліберних кулеметів супротивник обстрілював опорні пункти в районі Гладосового, Новолуганського та Світлодарська. Більше 2,5 годин з мінометів та стрілецького озброєння обстрілювали військових в Луганському, мінометний розрив зафіксовано неподалік Кримського.

На Донецькому напрямку противник застосував 120-ти і 82-мм міномети в районі Лебединського, Широкиного та Водяного. Крім того, з мінометів, гранатометів і кулеметів незаконні збройні формування вели вогонь поблизу Пісків.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement Зведення Прес-центру штабу АТО за 19 лютого 2018 року Минулої доб...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 19 лютого 2018 р.

Нагадаємо, раніше українська розвідка повідомляла, що бойовики обмежили доступ цивільних до прикордонних з Росією населених пунктів.