ua en ru

У зоні АТО за добу загинув один український військовий, одного поранено

У зоні АТО за добу загинув один український військовий, одного поранено Фото: АТО на Донбасі (mil.gov.ua)

Проросійські незаконні збройні формування за минулу добу 26 разів порушили перемир’я

У зоні проведення антитерористичної операції (АТО) проросійські незаконні збройні формування за минулу добу 26 разів порушили перемир’я, внаслідок підриву на міні один український військовий загинув, ще один отримав поранення. Про це повідомив прес-центр штабу АТО у Facebook.

Згідно з повідомленням, після 18:00 основна активність ворога була зафіксована на Маріупольському напрямку - з 82-міліметрових мінометів та гранатометів бойовики двічі били по Красногорівці та обстріляли з озброєння БМП Новотроїцьке, а близько 23:00 обстріляли українські позиції біля Широкиного з артилерії калібру 152 міліметри та гранатометів.

На Донецькому напрямку бандформування майже о 23:00 обстріляли з танків шахту Бутівка та Невельське.

Українські опорні пункти в районі Авдіївки обстрілювалися з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

На Луганському напрямку бойовики застосовували гранатомети та стрілецьку зброю по Малинівці, Жовтому, Золотому та Станиці Луганській.

Зведення прес-центру штабу АТО за минулу добу станом на 6 годину 16 липня 2017 року Наприкінці минулої доби незаконні зб...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 15 липня 2017 р.

Нагадаємо, вночі на суботу, 15 липня, бійці антитерористичної операції на Донбасі відбили атаку бойовиків у районі Кримського (Луганська область).