ua en ru

Сили АТО відбили атаку бойовиків у районі Кримського, - штаб

Сили АТО відбили атаку бойовиків у районі Кримського, - штаб Фото: АТО на Донбасі (facebook.com/ato news)

Бойовики з танку обстріляли опорні пункти сил АТО у Красногорівці

Бійці антитерористичної операції (АТО) на Донбасі відбили атаку бойовиків у районі Кримського (Луганська область). Про це йдеться у повідомленні штабу АТО у Facebook.

"Близько опівночі зі сторони селища Фрунзе під вогневим прикриттям група бойовиків намагаючись наблизитись до наших позицій вступила у бій з підрозділами АТО у районі Кримського. В результаті вмілих дій українських військових ворог відступив. Також збройні провокації із застосуванням стрілецької зброї зафіксовані у Новоолександрівці та Донці", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, протягом дня, 15 липня 2017 року, бойовики продовжили вогневі провокації на Донбасі, більшість з них - 8, було зафіксовано на Луганському напрямку.

Зокрема, вночі бойовики з 82 міліметрових мінометів обстріляли Трьохізбенку, а з гранатометів і стрілецької зброї - Кримське та Малинове.

Крім того, повідомляється, що на Маріупольському напрямку, зранку, бойовики випустили 9 мін калібру 120 міліметрів та били з танку по опорних пунктах ЗСУ у Красногорівці, а Новомихайлівка була обстріляна з кулеметів.

"Загалом, з початку доби бандформування 11 разів порушили режим тиші", - йдеться у повідомленні.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18.00 15 липня 2017 року З початку доби незаконні збройні формування продовжили...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 15 липня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що користуючись оголошеним перемир'ям, бойовики на Донбасі ведуть "окопну війну".