ua en ru

У зоні АТО за добу обійшлося без втрат серед українських військових

У зоні АТО за добу обійшлося без втрат серед українських військових Фото: Олександр Мотузяник

Українські військові не зазнали втрат

За минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) в результаті бойових дій жоден український військовослужбовець не загинув і не був поранений. Про це на брифінгу сказав представник Адміністрації президента України з питань АТО Олександр Мотузяник.

"За минулу добу в результаті бойових дій жоден український військовослужбовець не загинув і не був поранений", - зазначив спікер.

Представник АП підкреслив, що бойовики епізодично порушували режим тиші на Світлодарській дузі, в передмістях Горлівки і поблизу Донецького аеропорту.

"Найбільш неспокійно вчора було в Дослідному, де ворог застосував гранатомет СПГ і працювали ворожі снайпери. Всі обстріли були прицільними", - зазначив він.

Мотузяник також повідомив, що противник порушив режим тиші в Мар'їнці, де бойовики близько години вели вогонь із стрілецької зброї по українських позиціях.

Нагадаємо, бойовики протягом вчорашніх доби, 4 січня 2016 року, 20 разів обстріляли позиції українських військових у зоні антитерористичної операції в Донецькій і Луганській областях.

Протягом 3 січня в зоні АТО за добу обійшлося без втрат серед українських військових.