ua en ru

В зоні АТО правоохоронці затримали розвідника ДНР

В зоні АТО правоохоронці затримали розвідника ДНР Фото: СБУ затримала найманця ДНР (vk / club_donbasskih)

Зловмисник у складі бандугруповання контролював незаконний видобуток вугілля, обмін валют, а також займався привласненням гуманітарної допомоги

У зоні проведення антитерористичної операції (АТО) співробітники Служби безпеки України (СБУ) спільно з поліцією затримали мешканця Макіївки, котрий займався розвідкою для так званої "республіканської гвардії" терористичної організації ДНР. Про це повідомляє прес-центр СБУ.

"Оперативники спецслужби встановили, що мешканець Макіївки у 2014 році приєднався до незаконних збройних формувань, де пройшов підготовку під керівництвом російських інструкторів. У 2015 році терорист брав участь у бойових діях проти сил АТО під Дебальцевим", - йдеться у повідомленні.

В зоні АТО правоохоронці затримали розвідника ДНРВ зоні АТО правоохоронці затримали розвідника ДНР

Зазначається, що зловмисник у складі бандугруповання контролював незаконний видобуток вугілля, обмін валют, а також займався привласненням гуманітарної допомоги, нерухомості та автотранспорту мирного населення. Розвідника затримали під час спроби проникнути на підконтрольну українській владі територію з метою створення агентурної мережі на користь псевдореспубліки.

Нагадаємо, у самопроголошеній "Донецькій народній республіці" заборонили поширювати інформацію про диверсії проти штабних структур, які сталися в ніч на 23 листопада.