ua en ru

В зоні АТО внаслідок обстрілів поранено 3 українських військових, - штаб

В зоні АТО внаслідок обстрілів поранено 3 українських військових, - штаб Фото: АТО на Донбасі

Бойовики більше 30 разів обстрілювали сили АТО

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі, протягом дня, 12 березня 2017 року, внаслідок обстрілів поранено 3 українських військових. Про це йдеться у повідомленні штабу АТО у Facebook.

"Російсько-терористичні війська продовжують вести вогонь по позиціях сил АТО. З початком доби зафіксовано більше 30 обстрілів. Найбільше їх було на Маріупольському напрямку, де ворог по укріпленнях неподалік Мар’їнки вів вогонь зі стрілецької зброї, гранатометів, а згодом долучив 82 мм міномети і танк...З початком доби поранено 3 українських захисників", - йдеться у повідомленні.

Крім того, повідомляється, що бойовики з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів обстріляли українські позиції в районі Широкіного, Гнутового та Водяного.

Також зазначається, що на Донецькому напрямку під Авдіївкою бойовики для обстрілів позицій сил АТО використовували стрілецьку зброю, кулемети великого калібру, гранатомети різних систем, а згодом ще й 82 мм міномети.

"Під Новотроїцьким вів вогонь снайпер, а поруч Зайцевого - БМП. Опорні пункти в районі Луганського обстрілювались з мінометів калібру 82 мм та 120 мм, а з гранатометів позиції неподалік Майорська. На Луганському напрямку по укріпленням неподалік Валуйського російські найманці вели вогонь зі стрілецької зброї", - йдеться у повідомленні.

Зведення прес – центру штабу АТО на 18.00 12 березня 2017 року Російсько – терористичні війська продовжують вести вогон...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 12 березень 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Донецькій області правоохоронці затримали охоронця "виправної колонії ДНР".