ua en ru

В зоні АТО внаслідок обстрілів загинув один український військовий, - штаб

В зоні АТО внаслідок обстрілів загинув один український військовий, - штаб Фото: бойовик ОРДЛО (facebook.com-abazia)

Від початку доби, зафіксовано 2 обстріли опорних пунктів сил АТО

В зоні проведення антитерорисчтичної операції (АТО) на Донбасс внаслідок обстрілів загинув один український військовослужбовець. Про це йдеться у повідомленні прес-центру штабу АТО у Facebook.

Як зазначається, протягом дня бойовики російсько-окупаційних угрупувань продовжили порушувати режим припинення вогню.

"Загалом, від початку доби, зафіксовано 2 обстріли опорних пунктів сил АТО з боку незаконних збройних формувань. На жаль, у наслідок одного з ворожих обстрілів загинув український воїн. Висловлюємо співчуття рідним і близьким захисника, який віддав життя за мирне майбутнє України", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, на Донецькому напрямку бойовики з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї вели вогонь по наших позиціях у передмісті Авдіївки, а на Приазов’ї, зі стрілецької зброї, противник здійснював провокації поблизу Павлополя. Крім того, на Луганському напрямку порушень режиму тиші не було.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement Зведення Прес-центру штабу АТО станом на 18.00 31 січня 2018 рок...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 31 січня 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Луганській області військові антитерористичної операції (АТО) повернули під контроль України, захоплене в 2015 році бойовиками так званої "Луганської народної республіки" село Новоолександрівка, що в Попаснянському районі Луганської області.