ua en ru

В зоні АТО поранені двоє українських військовослужбовців, - штаб

В зоні АТО поранені двоє українських військовослужбовців, - штаб Фото: солдат ВСУ (mil.gov.ua)

З початку доби в зоні АТО було зафіксовано 13 обстрілу позицій ВСУ

З початку доби, 30 червня 2017 року, в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) двоє українських військовослужбовців отримали поранення. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО Facebook.

Так, на Приморському напрямок було зафіксовано 4 обстрілу позицій сил АТО. Бойовики, використовуючи гранатомети і стрілецьку зброю різних калібрів, обстріляли позиції ВСУ в районі Гнутово, Широкіно та Лебединського. А ближче до вечора у напрямку до Старомихайловке бойовики вели вогонь з станкового протитанкового гранатомета по захисникам Красногорівки.

На Донецькому напрямку були зафіксовані найбільш інтенсивні обстріли. Зокрема, не припиняються бої у Авдіївки та Кам'янки. З півночі окупанти вели обстріл з піхотного озброєння. Також бойовики використовували міномети калібру 82 мм та протитанкові ракетні комплекси. Особливо активно бойовики вели вогонь у Кам'янки. Крім того, на цьому напрямку сепаратисти ще вранці обстріляли з гранатометів і великокаліберних кулеметів українських військовослужбовців, які тримають оборону біля Верхнеторецком.

На Луганському напрямку сьогодні в першій половині дня, в районі Новоолександрівка, за українським військовослужбовцям вів вогонь ворожий снайпер.

Зведення прес-центру штабу АТО за день станом на 18.00 годину 30 червня 2017 року Оперативна обстановка у районі проведення медич...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 30 червня 2017 р.

Нагадаємо, сьогодні в ОБСЄ заявили, що протягом минулого тижня кількість зафіксованих порушень режиму припинення вогню на Донбасі зменшилася на 40%, у порівнянні з позаминулим тижнем.