ua en ru

В зоні АТО поранений один український військовослужбовець, - штаб

В зоні АТО поранений один український військовослужбовець, - штаб Фото: ЗСУ

За день у зоні АТО було зафіксовано 19 обстрілу

В зоні проведення антитерористичної операції поранений один український військовий. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО Facebook.

Також повідомляється, що з початку доби бойовики 19 разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО.

Так, на Приморському напрямку, вогнем мінометів калібру 120-мм і 82-мм, озброєння БМП і великокаліберних кулеметів противник накривав позиції морських піхотинців в районі Водяного. З 82-міліметрових мінометів, озброєння БМП і протитанкових гранатометів бойовики били по позиціях ВСУ під Марьинкой. Опорні пункти поблизу Красногорівки сепаратисти обстрілювали з протитанкових гранатометів і кулеметів великих калібрів. Зі стрілецької зброї бив по позиціях сил АТО під Гнутово. Поблизу Павлополя і Мар'їнки діяли ворожі снайпери.

На Донецькому напрямку, з 82-міліметрових мінометів, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів ворог обстрілював позиції ВСУ поруч з Авдіївка. По опорних пунктах поблизу Миронівського ворог вів вогонь з мінометів калібру 82-мм, озброєння БМП, гранатометів і кулеметів великих калібрів. По позиціях сил АТО під Троїцьким і Кам'янкою бойовики стріляли з великокаліберних кулеметів.

На Луганському напрямку підрозділу російсько-окупаційних військ з гранатометів різних систем били по опорним пунктам в районі станиці Луганської та Сизого. Зі стрілецької зброї ворог обстрілював позиції сил АТО поруч з Валуйським.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18.00 27 квітня 2017 року. Російсько-окупаційні війська продовжують провокаційн...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 27 квітня 2017 р.

Нагадаємо, за минулу добу, 26 квітня, в зоні АТО в результаті бойових дій загинув один український військовослужбовець, ще шість отримали поранення.