ua en ru

В зоні АТО тривають поодинокі збройні провокації з боку бойовиків

В зоні АТО тривають поодинокі збройні провокації з боку бойовиків Фото: ситуація в зоні проведення АТО

За минулу добу на Донбасі зафіксовано 21 ворожий обстріл

За минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) бойовики 21 раз обстріляли позиції українських військових. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Так, 6 випадків порушення режиму тиші зафіксовано на Маріупольському напрямку, 13 - на Донецькому і 2 - Луганському.

На Донецькому напрямку провокаційні обстріли з боку противника відбулися в районі Луганського та Авдіївки. При цьому ворог застосовував кулемети, стрілецьку зброю і гранатомети.

На Маріупольському напрямку неспокійно було на ділянці фронту Широкіне - Талаківка, де терористи стріляли з 120 мм і 82 мм мінометів. Також поблизу Широкіне вогонь вів ворожий снайпер і застосовувалаяся стрілецька зброя.

На Луганському напрямку бойовики з гранатометів, кулеметів і стрілецької зброї обстріляли Станицю Луганську і Новозванівку. Крім того, по позиціях українських захисників біля Станиці Луганської відкрив вогонь снайпер.

На Донецькому і Маріупольському напрямках зафіксовано проліт 5 безпілотників.

Наголошується, що сили АТО, незважаючи на провокаційні дії бойовиків, неухильно дотримуються Мінських угод.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 6.00 6 вересня 2016 року: Ситуація в зоні АТО залишається контрольованою і за...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 5 вересня 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 4 вересня 2016 року, сім українських військовослужбовців і співробітник Державної прикордонної служби (ДПС) отримали поранення, загиблих немає.