ua en ru

В зоні АТО за добу поранено 7 українських військових, загиблих немає

В зоні АТО за добу поранено 7 українських військових, загиблих немає Фото: Олександр Мотузяник

Зокрема, четверо військових і співробітник ДПС були поранені через вибух гранати

Як повідомляє "РБК-Україна", Як повідомляє "РБК-Україна", В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 4 вересня 2016 року, сім українських військовослужбовців і співробітник Державної прикордонної служби (ДПС) отримали поранення, загиблих немає. Про це під час брифінгу повідомив речник Адміністрації президента з питань АТО Олександр Мотузяник, передає кореспондент РБК-Україна.

"За минулу добу в результаті бойових дій загинули українських військовослужбовців не було, один боєць Збройних сил отримав поранення в Авдіївці. Крім того, ще четверо наших військовослужбовців і один співробітник Державної прикордонної служби отримали поранення в Станично-Луганському районі в результаті підриву гранати в легковому медичному автомобілі", - повідомив Мотузяник.

Крім того, за словами спікера, ще двоє військовослужбовців ЗСУ отримали поранення в Красногорівці з-за підриву на невідомий вибуховий пристрій

Нагадаємо, бойовики на Донбасі використовують режим тиші для прихованого мінування ділянок, які використовує мирне населення для перетину лінії розмежування в обхід КПВВ.