ua en ru

В зоні АТО триває ескалація конфлікту

В зоні АТО триває ескалація конфлікту Фото: українські війскові

Бойовики активно обстрілюють українських військових

Бойовики вчора ввечері, 7 листопада, в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) продовжили ескалацію конфлікту. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

"Вчора ввечері в зоні проведення АТО російсько-терористичні найманці продовжили ескалацію конфлікту. На артемівському напрямку з автоматичних і протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і снайперських гвинтівок вони чотири рази обстріляли Зайцеве. На донецькому - з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї п'ять разів обстріляли Опитне, тричі вели вогонь по Красногорівці, двічі по Авдіївці, а також по Пісках і Новгородському. На маріупольському напрямку найманці вели прицільний вогонь з гранатометів, кулеметів і стрілецької зброї по Гранітному", - йдеться в повідомленні.

У штабі зазначили, що українська сторона завершила відведення мінометів калібром до 100 мм. В той же час бойовики продовжують обстрілювати мирні населені пункти: ввечері з 82 мм міномета вони обстріляли Новоселівку Другу.

Вчора увечері у зоні проведення АТО російсько-терористичні найманці продовжили ескалацію конфлікту. На артемівському нап...

Posted by Прес-центр АТО on 7 ноября 2015 г.

Нагадаємо, 7 листопада бойовики 3 рази відкривали провокаційний вогонь у бік сил антитерористичної операції на Донбасі.