ua en ru

ВСУ відвели 82-мм міномети незважаючи на обстріл з боку бойовиків на Донеччині

ВСУ відвели 82-мм міномети незважаючи на обстріл з боку бойовиків на Донеччині Фото: зона проведення АТО

На Донецькому напрямку військовослужбовці ЗСУ завершили відведення мінометів калібром 82 мм

Українські військовослужбовці сьогодні, 7 листопада 2015 року завершили відведення мінометів калібром 82-мм на Донецькому напрямку. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"Українські військові повністю дотримуються Мінських домовленостей. Яскравим підтвердженням цього є виконання чергового етапу відведення озброєння калібром до 100 мм, яке переміщено в певні райони. Там, військовослужбовці будуть обслуговувати техніку, проводити заходи з бойової підготовки, і в разі потреби готові в найкоротші терміни повернутися на передову", - йдеться в повідомленні, оприлюдненому на сторінці прес-центру в Фейсбук.

На Донецькому напрямку українські військовослужбовці завершили відведення мінометів калібром 82-ммУкраїнські військові ...

Posted by Прес-центр АТО on 7 листопада 2015 р.

Прес-центр штабу АТО зазначає, що "українські військовослужбовці прагнуть до світу, чого, на жаль, не можна сказати про протилежні стороні, яка продовжує здійснювати збройні провокації та обстріли не тільки позицій ВСУ, але і мирних населених пунктів із забороненого озброєння.

Нагадаємо, боевики сьогодні 3 рази відкривали провокаційний вогонь у бік сил АТО.