ua en ru

Бойовики сьогодні 3 рази відкривали провокаційний вогонь у бік сил АТО

Бойовики сьогодні 3 рази відкривали провокаційний вогонь у бік сил АТО Фото: українські війскові

В зоні АТО зберігається неспокійна ситуація

Бойовики сьогодні, 7 листопада, 3 рази відкривали провокаційний вогонь у бік сил антитерористичної операції (АТО) на Донбасі. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

"Сьогодні в зоні проведення АТО, як і кілька попередніх днів, було неспокійно. Поборники так званого Руського світу за день тричі вели провокаційний вогонь у бік наших позицій. Після 6 годин ранку за Авдіївці за напрямом з Спартака працював снайпер. А після 13:50 за напрямом Жабичев і донецького аеропорту по наших позиціях в Пісках російсько-терористичні найманці вели вогонь з гранатометів і стрілецької зброї", - йдеться в повідомленні.

У штабі також відзначили, що в Сватове сапери за день очистили понад 2 га території і знищили понад 2 тис. вибухонебезпечних предметів. Також сьогодні було розміновано під'їзні колії в районі Попасній.

Сьогодні у зоні проведення АТО, як і декілька попередніх днів, було неспокійно. Поборники так званого Руського миру за д...

Posted by Прес-центр АТО on 7 ноября 2015 г.

Нагадаємо, бойовики, починаючи з вчорашнього вечора, 6 листопада, 13 раз обстріляли сили антитерористичної операції (АТО) на Донбасі.