ua en ru

В зоні АТО не було втрат серед українських військовослужбовців, - штаб

В зоні АТО не було втрат серед українських військовослужбовців, - штаб Фото: солдат ВСУ (mil.gov.ua)

З початку доби було зафіксовано 11 обстрілу позицій сил АТО

В зоні проведення антитерористичної операції з початку доби 29 червня 2017 року, втрат серед українських військовослужбовців не було. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО Facebook.

Так, згідно з повідомленням, у Луганській області, відновилося відносної затишшя.

На Приморському напрямку з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї бойовики відкривали вогонь по опорним пунктам сил АТО поблизу Талаковки і Гнутово. Неподалік Павлополя противник застосовував великокаліберні кулемети. А зміцнення українських військових в районі Водяного потрапили під ворожий обстріл з озброєння БМП.

На Донецькому напрямку бойовики обстріляли позиції ВСУ в південному передмісті Авдіївки і в районі селища Кам'янка. Так, сепаратисти кілька разів відкривали по позиціях українських військовослужбовців щільний вогонь з мінометів різних калібрів, танків, а також різноманітного піхотного озброєння. Ворожі обстріли з цих засобів вогневого ураження фактично не припинялися протягом усього дня.

Зведення прес-центру штабу АТО за день станом на 18.00 годину 29 червня 2017 року Оперативна обстановка у районі проведення медич...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 29 червня 2017 р.

Нагадаємо, за вчорашню добу в зоні проведення АТО загинув один український військовослужбовець, ще троє постраждали.