ua en ru

В зоні АТО з початку доби поранений один український військовий, - штаб

В зоні АТО з початку доби поранений один український військовий, - штаб Фото: українські військові (facebook.com/ato news)

Найбільш напружена обстановка спостерігається на Донецькому напрямку

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донеччині з початку доби поранений один український військовий. Про це повідомляє прес-служба штабу АТО в Facebook.

Відзначено, що найбільш напружена обстановка спостерігається на Донецькому напрямку.

Так, на Донецькому напрямку, зокрема, в районі Авдіївської промзони, бойовики фактично всю ніч били по українських позиціях з танка, мінометів різних калібрів і гранатометів.

Крім того, сьогодні, 19 серпня, під ворожим вогнем опинилися українські зміцнення на підступах до Пісків, Зайцево, Новолуганскому.

Повідомляється, що на Луганському напрямку бандити сконцентрували активність поблизу Кримського. Тут злочинці двічі відкривали вогонь по нашим бійцям, в результаті чого один український військовий отримав поранення.

На Маріупольському напрямку незаконні збройні формування випустили більше 20 мін калібру 82 мм поблизу Павлополя і Старогнатовки.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що сьогодні, в селі Луганеское Донецької області бойовики підпалили ліс і поля, в результаті чого згоріли декілька будинків місцевих жителів