ua en ru

В зоні АТО на Луганському напрямку у перестрілці загинув військовий, - штаб

В зоні АТО на Луганському напрямку у перестрілці загинув військовий, - штаб Фото: українські військові (facebook.com/theministryofdefence.ua)

Військовий отримав смертельне поранення під Новоолександрівкою

В зоні проведення антитерористичної операції на Луганському напрямку в перестрілці загинув український військовий. Про це йдеться в повідомленні прес-центру штабу АТО у Facebook.

Повідомляється, що з ранку активність противника була мінімальною, проте одна з вогневих провокацій призвела до втрати серед українських військових.

"Так, близько 4 ранку ворог відкрив вогонь зі стрілецької зброї поблизу Новоолександрівки на Луганському напрямку. Наші військові симетрично відповіли ворогу. В результаті цього протистояння отримав смертельне кульове поранення один український воїн", - йдеться в повідомленні.

Крім того, на Маріупольському напрямку неподалік Павлополя бойовики застосували крупнокаліберний кулемет. Сили АТО вогнем у відповідь придушили активність противника.

#АТОподії Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18.00 23 вересня 2017 року Від початку доби у районі проведення АТО а...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 23 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовики обстріляли житлові будинки Зайцевого та Гранітного. В результаті інциденту ніхто з місцевих жителів не постраждав.