ua en ru

У зоні АТО дезертирував військовий

У зоні АТО дезертирував військовий Фото: українські військові (flickr.com/photos/osce_smmu)

За даними служби правопорядку ЗСУ, військовий зі зброєю самовільно залишив місце служби

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) в Луганській області один з військовослужбовців зі зброєю самовільно залишив місце служби. Про це йдеться в повідомленні Луганської обласної державної адміністрації в Facebook.

"Військовою службою правопорядку Збройних сил України та Національною поліцією України розшукується військовослужбовець військової частини А1008 - солдат Олександр Костянтинович Чуйков, 1990 року народження. Він 21 жовтня поточного року самовільно залишив місце несення служби зі зброєю в районі міста Щастя", - йдеться в повідомленні.

Військовий має такі прикмети: зріст - 180 см, середньої худорлявої статури, волосся темного кольору, одягнений у військову форму, але може бути в цивільному одязі.

Увага розшук! Військовою службою правопорядку Збройних Сил України та Національною поліцією України розшукується війсь...

Опубліковано Луганська обласна державна адміністрація 25 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше в Генеральній прокуратурі України назвали кількість військових з Криму, яким інкримінують державну зраду. Зокрема, у зраді підозрюються 73 українських військовослужбовців, які після анексії Росією Криму не виїхали на материкову територію України.