ua en ru

В зоні АТО бойовики із гранатометів обстріляли позиції ВСУ на Маріупольському напрямку

В зоні АТО бойовики із гранатометів обстріляли позиції ВСУ на Маріупольському напрямку Фото: снайпер ВСУ (РБК-Україна)

В результаті бойових дій втрат серед українських військових немає

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) бойовики з гранатометів обстріляли позиції Збройних сил України (ЗСУ) на Маріупольському напрямку. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

"З півночі в районі проведення АТО російсько-окупаційні угруповання не припиняли обстріл позицій сил АТО", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-центру, на Луганському напрямку бойовики двічі із великокаліберних кулеметів били по опорних пунктах ВСУ біля Луганського. З цієї ж зброї найманці вели вогонь в районі Авдіївки.

Крім того, під гранатометними обстрілом бойовиків опинилися українські захисники Водяного, що на Маріупольському напрямку.

"Загалом, з початку доби незаконні збройні формування 6 разів порушили перемир'я. Майже на кожен обстріл наші бійці жорстко відповідали вогнем із піхотного озброєння. В результаті бойових дій втрат серед українських військових немає", - резюмували в штабі.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement Зведення Прес-центру штабу АТО станом на 18.00 9 листопада 2017 ро...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 9 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на підконтрольній самопроголошеній "Луганської народній республіці" території бойовики підірвались на своєму мінному полі, в результаті чого загинула одна особа і троє поранені.