ua en ru

У зоні АТО зафіксовано 26 обстрілів українських позицій

У зоні АТО зафіксовано 26 обстрілів українських позицій Фото: дорожній вказівник (facebook.com/Ігор Іванов)

Внаслідок обстрілів жоден український військовий не постраждав

У зоні проведення антитерористичної операції (АТО) станом на 18:00 27 квітня зафіксовано 26 обстрілів українських позицій. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Внаслідок обстрілів жоден український військовий не постраждав.

"Зокрема на Донецькому напрямку із заборонених Мінськими угодами 120 та 82 мм мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї окупанти обстріляли захисників Водяного. Також міномети калібру 120 мм агресор застосував під Лебединським", - йдеться у повідомленні.

Бойовики вели вогонь по українських позиціях поблизу Шахти "Бутівка", Мар’їнки, під Талаківкою, неподалік Кам’янки, в районі Опитного, Верхньоторецького, Широкиного і Пищевика, стрілецьку зброю застосували по оборонцях Авдіївки, Красногорівки та Широкиного.

"На Луганському напрямку із 120 мм міномету, озброєння БМП та гранатометів агресор обстріляв наші опорні пункти поблизу Світлодарська", - додають у прес-центрі.

Зведення Прес-центру штабу АТО станом на 18.00 27 квітня 2018 року Від початку сьогоднішньої доби бойовики...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 27 квітня 2018 р.

Нагадаємо, за минулу добу, 26 квітня, бойовики російсько-окупаційних військ здійснили 52 обстріли позицій українських військових в районі АТО. Троє українських військових були поранені, двоє отримали бойове травмування.